Leven in vrijheid en moeiteloos is een natuurlijk gevolg van het bewandelen ​van je authentieke pad. Ik laat je graag ervaren hoe je alles kunt ontvangen en creëren, wat je wenst in elk aspect van je leven wanneer je trouw blijft aan jezelf. Ik houd je een heldere spiegel voor waardoor je antwoorden krijgt op essentiele vragen op het gebied van: de liefde, innerlijke vrede, veiligheid, macht / onmacht, intimiteit, grenzen, overgevoeligheid, talent en carrière, geld, lichaam en gezondheid, relatie​s​, studie, persoonlijk en zakelijk leiderschap, zielbestemming, zingeving en spiritualiteit.

Ik zie je graag voor een individuele sessie, Intensive of groepswerk!

Hartelijke groet,

Sandra A. Bucher 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ontdek jouw unieke Blauwdruk
Ontdek wat jouw bestemming is en vind antwoord op de vragen: Wat wil ik? Wat is mijn blauwdruk? Heb je het idee dat je veel meer te bieden of te ervaren hebt, en wil je jouw mogelijkheden helder krijgen? Ik ondersteun je graag om je leven richting te geven door te luisteren naar je natuurlijke beweging en ingevingen. Een missie en visie worden helder, zodat je gemakkelijker je ‘flow’ kunt ervaren in je leven.

Bekrachtig jezelf en geef vrij dat wat jou ontkracht
Misschien is al duidelijk voor je wat je wilt, maar zou je met meer zelfvertrouwen, zelfliefde en focus in het leven staan. Ik ondersteun je in het (h) erkennen van ‘interne saboteurs’ en moeiteloos te gaan voor dat wat je werkelijk wilt. Je gaat dieper ervaren hoe je met de verschillende cycli van je leven om wilt gaan.

Ervaar je authentieke zelfexpressie
Hoe kun je expressie geven aan jezelf, zodat je kunt manifesteren vanuit eigen waarheid en integriteit? Hoe kun je de open en gelijkwaardige relaties manifesteren, waar ontvangen en geven in balans zijn? Ik help je met het inzicht en de ervaring om op jouw eigen wijze en in vrijheid jezelf te kunnen uitdrukken.