In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek – per telefoon of Skype – zul je inzicht krijgen in wat ik voor je kan betekenen. Besluit je om verder te gaan, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een individuele sessie van 60 tot 150 minuten, een groepswerk of voor de meerdaagse ‘Intensive’ in de zonnige buiten(ei)landen. Voor een intakegesprek kan je contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier.

De sessies zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en vinden plaats via:
– Online, via Skype of chat
– Op locatie
– Telefonisch

De Intensive’ is ook geschikt voor vrouwen en mannen in alle leeftijden en vindt face to face plaats op een locatie die wij samen hebben afgesproken. Alle diensten vinden plaats in Nederland en in het buitenland. In Nederland ben ik werkzaam in Rotterdam, Landsmeer, Amsterdam en in Soest. Op verzoek (en tegen een meerprijs) kom ik aan huis.

De tarieven
De tarieven worden bepaald naar aanleiding van de vorm ondersteuning die je kiest. Afspraken kunnen kosteloos gewijzigd worden tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende afspraak, daarna worden de kosten in rekening gebracht.

Voor ondernemers en zzp’ers is mijn begeleiding aftrekbaar. Ben je particulier, vraag dan jouw werkgever of het uwv om een ​​persoonlijke en/of zakelijke coaching voor je te vergoeden. Mijn begeleiding wordt vergoed door het PGB.

Ik maak graag kennis met je!