Sinds 2003 ondersteun ik vrouwen en mannen van alle leeftijden, om dichterbij het gevoel te komen en een visie en missie te verwezenlijken. Ik voel dat we een gelukkig en succesvol leven kunnen ervaren door het authentieke pad te bewandelen en essentiële vraagstukken te beantwoorden.

Mijn eigen pad
Ik dacht te weten wie ik was, wat ik wilde en wat ik leuk vond in het leven. Niettemin had ik het gevoel dat ik meer geluk en overvloed zou kunnen ervaren, dat er meer in mij was om te verkennen, dat er meer te geven was aan de wereld. Tussen alles wat ik ooit heb geleerd en alles wat ik dacht dat ik moest zijn, daar vond ik mijn authentieke zelf, vrij van beperkingen. Door mijn authenticiteit te voelen werd ik bewust van wie ik werkelijk was.

Mijn potentieel vinden
Ik voel dat ik geboren ben met een missie waar de wereld in gediend kan worden. Het is mijn passie om mijn potentieel te vinden en te leven, om mijn missie te vervullen. Wanneer ik luister naar mijn hart, dan lossen oude patronen en obstakels op. Ik kom in overeenstemming met mijn hoogste potentieel, waaronder mijn kracht en talent. Ik voel mij onafhankelijk en vrij om mijzelf in de wereld te manifesteren, vanuit mijn essentie.

Mijn droom
Het is mijn droom om mensen bewust te maken van hun mogelijkheden. Ik help graag iemand zichtbaar te worden, zodat zijn of haar leven vanuit een ruimer perspectief gezien wordt: wie ben jij? Wat wil je? Wat kan je? Hoe geef je richting aan je dromen? Hoe kun je jouw creatiekracht inzetten? Via mijn werk nodig ik mensen uit om de fundamentele waarheid te voelen: “Met de kracht van Liefde kan ik alles in het leven manifesteren om mezelf en anderen te ondersteunen. “

Achtergrond
In 2003 startte ​ik mijn eerste opleiding in energetica. Daarna volbracht ik de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam en de opleiding Life Coaching voor professionals aan het Atma Instituut. ​​Vervolgens deed ik werkervaring op in human resources, loopbaancoaching, re-integratie in het bedrijfsleven, coaching en team- en vestiging aansturing in het gymnasium onderwijs. Bij de gemeente Amsterdam en de Kindertelefoon coachte ik jongvolwassenen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hoogbegaafde gevoeligheid
In 2007 werd ik door een levens veranderende situatie in staat gesteld om tot volledige zelfreflectie te komen. Ik raakte bekend met het begrip ‘hoogbegaafde gevoeligheid’ en de reactiepatronen die hieruit voortkomen. Het werd mij duidelijk dat ik mijn gevoeligheid als kracht en talent in wilde zetten. Om mijn talenten volledig te ontplooien en daarmee anderen te bekrachtigen, deed ik meer ervaringswerk en volgde ik (beroeps)opleidingen op het gebied van energetica, geïntegreerd zelfmeesterschap en intuïtief leiderschap. ​Ik verwierf deskundigheid in systemisch werk (familieopstelling, loopbaan- en talentopstelling, Voice Dialogue), de menselijke en natuurbronnen en wetten van succes, Innerlijke Reis, Visualisatie, Innerlijk Kind Werk en Wataflow (water therapie).

Eigen weg
In 2009 voelde ik sterk het verlangen om een eigen onderneming te starten, zodat ik in meer vrijheid kon bewegen. Nog altijd ondersteun ik mannen en vrouwen van alle leeftijden, dus ook jongeren en kinderen, naar een directe communicatie met Hart, Lichaam en Hoofd. Avontuur, reizen, dansen, zingen, muziek, dieren, natuur, bewustzijnontwikkeling, zingeving en ontmoeten zijn passies die ik in mijn leven en werk integreer. Hier, in mijn blogs, heb ik mijn persoonlijke ervaringen beschreven. Ik nodig je graag uit voor een ontmoeting!

Met hartelijke groet,

Sandra A. Bucher (’82)