Hieronder geef ik een kleine greep uit het aanbod dat ik verzorg. Door te spiegelen en reflecteren sta ik je bij om een nieuw perspectief te krijgen op jezelf en je leven. Ik ontmoet je graag.

In een individuele sessie ervaar je een nieuw perspectief op je mogelijkheden. Een sessie geeft je inzicht op essentiële vraagstukken en op alle levensgebieden. Het brengt helderheid in wat jij in je basis nodig hebt en hoe je balans brengt in jouw dagelijks leven. Je doorziet hoe je jouw leven kunt afstemmen op jouw natuurlijke drijfveren, kwaliteiten en passies. Er wordt daarbij gekeken naar jouw totale balans.

De hartmeditatie- en activatie bied ik tijdelijk gratis en vrijblijvend aan. Je raakt hierdoor verfijnd afgestemd op je hogere potentieel en hartskwaliteiten en krijgt een liefdevolle benadering van jezelf.

De ‘Intensive’ is een intensief en individueel zelfbewustwordingtraject voor lichaam en geest. Deze meerdaagse zal een diep effect hebben op je leven, omdat je inzicht krijgt in wat jij werkelijk in de basis nodig hebt. Je doorziet hoe je jouw leven meer in balans kan brengen door essentiële vragen te beantwoorden op het gebied van o.a.: intuitie, liefde, innerlijke vrede, veiligheid, macht / onmacht, intimiteit, grenzen, overgevoeligheid, talent en carriere, geld, lichaam en gezondheid, relaties, familie, studie, persoonlijk en zakelijk leiderschap, bestemming, zingeving en spiritualiteit.

Wil je ondersteuning vanuit jouw eigen huis, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je een skype sessie boeken. Daarnaast start binnenkort een nieuw initiatief waar ik heel enthousiast over ben en dat is de online training: ‘Stap in je zelfmeesterschap via afstemming’. 
In drie uitgebreide modules ontdek je hoe je jouw leven naar een hogere kwaliteit kunt brengen. Heeft deze training je interesse, stuur dan een mail naar info@all-of-life.nl. Je wordt dan op de hoogte gehouden over de start.

Wataflow is een aquatisch lichaamswerk. Het is buiten een watermassage, een diepe, prachtige helende reis die je in staat stelt om te ontspannen en heldere inzichten te krijgen. Je leert verfijnd te luisteren naar je lichaam en innerlijke signalen. Emotionele, mentale en fysieke blokkades laten los.