Er is veel mogelijk wanneer je intensief met elkaar samenwerkt…

Het prive retraite, ‘De Intensive’, is een intensief en individueel zelfbewustwordingstraject.
Het retraite wordt in het buitenland (op Bali, Ibiza, andere Europese landen) of in Nederland gefaciliteerd. Deze meerdaagse zal een diep effect hebben op je leven, omdat je inzicht krijgt in wat jij werkelijk in de basis nodig hebt. Je doorziet hoe je jouw leven meer in balans kan brengen door essentiële vragen te beantwoorden op alle levensgebieden.

In de ‘Intensive’ zul je zien hoe je nog meer eigenheid, liefde en passie kunt ervaren, door vanuit een natuurlijke beweging te leven en te creëren. Je essentie komt in beeld, waardoor je jouw volledig potentieel kunt (h)erkennen. Je herontdekt hoe je kunt luisteren naar wat je hart, je ziel en je lichaam je subtiel ingeven. Je ontdekt hoe je kunt omgaan met dissociatie, afleiding, misleiding of verwachtingen. De ‘Intensive’ geeft je een nieuw perspectief op jezelf en je leven en helpt je om de nieuwe inspiratie in je dagelijkse leven te integreren.

Invulling van de ‘Intensive’
De ‘Intensive’ duurt 3 tot 10 dagen. De invulling is afhankelijk van je beschikbare tijd, je budget en je wensen. We brengen onze tijd door op een locatie, dat bij je past. Ik werk veel op krachtplaatsen en in de natuur. De natuur draagt bij aan je natuurlijk zijn en bewegen, je gezondheid, ontspanning, rust, helderheid en bezieling.

De dagen worden ingevuld met individuele sessies en activiteiten, die bijdragen aan je verlangens en doelen. Natuurlijk is er ook veel vrije tijd voor jezelf. Als programma onderdelen kun je kiezen wat je aanspreekt. Een aantal mogelijkheden zijn: yoga, soul inquiries, life en bedrijfscoaching, meditatie/contemplatie, lichaamsdialoog, familieopstelling, voice dialogue, body drum release, innerlijke reis, helend lichaamswerk, aquatherapie (wataflow), access bars. Voor een overzicht van wat de Intensive zou kunnen betekenen, verwijs ik je ook graag naar mijn blog via deze link: een voorbeeld van de Intensive.

Waarom op een andere locatie?
Het zijn in een andere cultuur en sociale structuur, kan veel nieuws in je (onder) bewustzijn openen. Het letterlijk uit de eigen omgeving en dagelijkse routines stappen, brengen je een heldere en nieuwe kijk op je leven. Slapend potentieel kan wakker worden buiten de vertrouwde comfortzone. Gezonde keuzes kunnen met meer gemak gemaakt worden.

Traject
Vooraf bespreken wij samen wat je doelen zijn. Aan de hand daarvan doe ik een voorstel. Laat je verrassen door de transformerende werking van het prive retraite. Na het retraite zullen er nog contactmomenten zijn om je verder te ondersteunen op je pad.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen via deze link: contactformulier.