Er is veel mogelijk wanneer je intensief met elkaar samenwerkt…

De ‘Intensive’ is een intensief en individueel zelfbewustwordingstraject voor lichaam en geest.
De ‘Intensive’ wordt in Nederland, maar zeker ook in de buitenlanden en op de zonnige eilanden voor jou gefaciliteerd. Deze meerdaagse zal een diep effect hebben op je leven, omdat je inzicht krijgt in wat jij werkelijk in de basis nodig hebt. Je doorziet hoe je jouw leven meer in balans kan brengen door essentiële vragen te beantwoorden op het gebied van o.a.: intuitie, liefde, innerlijke vrede, veiligheid, macht / onmacht, intimiteit, grenzen, overgevoeligheid, talent en carriere, geld, lichaam en gezondheid, relatie​s​, familie, studie, persoonlijk en zakelijk leiderschap, bestemming, zingeving en spiritualiteit.

In de ‘Intensive’ zul je zien hoe je nog meer eigenheid, liefde en passie kunt ervaren, door vanuit een natuurlijke beweging te leven en te creëren. Je essentie komt in beeld, waardoor je jouw volledig potentieel kunt (h)erkennen en meer aandacht kan hebben voor het volgen van je hart. Je herontdekt hoe je kunt luisteren naar wat je hart, je ziel en je lichaam je subtiel ingeven. Je ontdekt hoe je kunt omgaan met dissociatie, afleiding, misleiding of verwachtingen. De ‘Intensive’ geeft je een nieuw perspectief op jezelf en je leven en helpt je om de nieuwe inspiratie in je dagelijkse leven te integreren.

Invulling van de ‘Intensive’
De ‘Intensive’ duurt 3 tot 10 dagen. De invulling is afhankelijk van je beschikbare tijd, je budget en je wensen. We brengen onze tijd door op een locatie, die altijd speciaal en uniek van aard is. Van een basic treehouse in de vrije natuur tot aan een villa aan het strand. We zullen samen onderzoeken wat bij je past. Ik werk veel op krachtplaatsen en met de natuur. De natuur draagt bij aan je natuurlijk zijn en bewegen, je gezondheid, ontspanning, rust, helderheid en bezieling.

De dagen worden intuitief en in afstemming met jou ingevuld, met individuele sessies en activiteiten, die bijdragen aan je verlangens en doelen. Natuurlijk is er ook veel tijd voor jezelf. Als programma onderdelen kun je kiezen wat je aanspreekt en wat je wilt ervaren. Een aantal mogelijkheden zijn: yoga, soul inquiries, Life en bedrijfscoaching, meditatie/contemplatie, lichaamsdialoog, familieopstelling, voice dialogue, body drum release, innerlijke reis, helend lichaamswerk, aquatherapie (wataflow), access bars en de lichaamsmassage. Voor een overzicht van wat de Intensive zou kunnen betekenen, verwijs ik je ook graag naar mijn blog via deze link: een voorbeeld van de Intensive.

Waarom op een andere locatie?
Het zijn in een andere cultuur en sociale structuur op een andere locatie, kan veel nieuws in het (onder) bewustzijn openen. Het letterlijk uit de eigen omgeving met het bijhorende bewustzijn en dagelijkse routines stappen, brengen je een heldere en nieuwe kijk op je leven. Slapend potentieel kan wakker worden, buiten de vertrouwde comfortzone. Gezonde keuzes kunnen met meer gemak gemaakt worden, welke reflecteren wie je in essentie bent.

Traject
Vooraf bespreken wij samen wat je doelen zijn. Aan de hand daarvan doe ik een voorstel. Laat je verrassen door de transformerende werking van de Intensive. Na de ‘Intensive’ zullen er nog contactmomenten zijn om je verder te ondersteunen op je pad.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen via deze link: contactformulier.

‘ Lees de testimonials ‘