Detoxen van lichaam en geest

Wat is Access Bars?
De Access Bars® van Access Consciousness is een manueel en pragmatische lichaamsbehandeling om lichaam en geest te ondersteunen in het intern reinigen van het lichaam van afvalstoffen en gifstoffen. Dit proces wordt ervaren als een hoofd- en lichaamsmassage in één. De naam ‘Bars’ is een verzamelnaam voor een energiebaan, die zich in je lijf begeeft. Elke Bar correspondeert met een aspect in je leven, waar deze naar is genoemd. Er zijn Bars voor je lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie, etc.

Hoe gaat een sessie in zijn werk en wat doet het?
Tijdens een behandeling raak ik de Bars op je hoofd, handen en voeten licht aan, in verschillende combinaties. De Bars nalopen is een proces, waarbij je volledig gekleed en op je rug ligt. De 32 Bars (punten) op je hoofd raak ik in verschillende samenstellingen licht aan. Je lichaam ontlaad, stroomt door en komt in een natuurlijke staat terug. Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’, die ruimte innemen en je computer zwaar en overladen maken, worden verwijderd.

Wat zijn de voordelen van de bars® laten nalopen?
Veel mensen ervaren na afloop van een Bars sessie bijzonder veel ruimte in hun hoofd en voelen zich vitaler in hun lichaam. Er komt meer bewustzijn en helderheid op essentiële vragen in het leven. Ook verdwijnen fysieke en mentale problemen vaak na één Bars sessie.

De effecten:

– Doorbraak in denk- en overtuigingspatronen
– Zelfvertrouwen, focus en concentratie
– Loslaten van zelfkritiek, negativiteit, emotionele en mentale stress
– Zelfheling en verjonging
– Detoxen, stimuleren van cellen en verbeteren van je immuunsysteem
– Hooggevoeligheid, add en adhd anders beleven
– Lichter, vrijer, energieker, spontaner en vitaler voelen

De wetenschap en de Bars®?
De wetenschap vertelt dat de oorspronkelijke bolronde vorm van je cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties soms langzaam veranderen in een eivorm. Dit is de voorloper van een ziekte. Door de Bars te ‘runnen’, bevrijdt dit proces de cellen van de schadelijke invloeden, waardoor deze meestal weer terugkeren naar hun oorspronkelijke bolronde, gezonde en goed functionerende vorm. Metingen van de hersengolven tijdens een Bars-sessie geven weer, dat de intensiteit hiervan verandert. In normale waakstand geven de hersenen Bètagolven. Tijdens ontspanning gaan de hersenen over op Alfagolven. In zeer diepe ontspanning worden het Thètagolven. Dit komt ook voor bij langdurig mediteren. Tijdens het runnen van De Bars worden Thètagolven gemeten. Deze golven bevorderen herstel en opbouw van gezond functionerende cellen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van jou. Bij een verkoudheid, kramp, vermoeidheid of hoofdpijn volstaat vaak één enkele behandeling. Bij chronische klachten zijn meerdere behandelingen nodig. Na de behandeling is jezelf laten onderhouden mogelijk. Eén behandeling per kwartaal of per half jaar, vergroot je welzijn enorm.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen via deze link: contactformulier.

error: Content is protected !!