Sandra Bucher coaching

Ervaar een fundamenteel nieuw bewustzijn

Voor een nieuw inzicht in ondermeer de levensgebieden: liefde, innerlijke vrede, veiligheid, macht / onmacht, intimiteit, grenzen, overgevoeligheid, talent en carrière, geld, lichaam en gezondheid, relatie​s​, studie, persoonlijk en zakelijk leiderschap, zielbestemming, zingeving en spiritualiteit.

Contact maken met je verlangens
Of je een gelukkig en zinvol leven leidt, wordt grotendeels bepaald door de mate waarin je het leven leidt dat bij je past. Door open en oprecht je behoeften, verlangens en mogelijheden te (h)erkennen en deze te communiceren, zul je zien dat jouw omgeving een reflectie wordt, van dat wat belangrijk voor je is. Soms kan het onhelder voor je zijn wat je in het leven wilt en kunt. Door te spiegelen en reflecteren sta ik je bij in het her-oriënteren van je leven. De aandacht gaat uit naar je blauwdruk, verlangens, kwaliteiten, passie, missie en visie en praktische stappen die je kunt nemen om jouw leven naar een hoger niveau te tillen. Ik help je met het beantwoorden van onder andere de vragen:

– Hoe je tot een groter creatief en helder vermogen komt.
– Hoe je met een eenvoudige methode een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning kunt realiseren in iedere situatie.
– Hoe je jouw verlangens, passies en doelen helder krijgt.
– Hoe je ondermijnende kernovertuigingen en gedachten kunt omzetten naar bekrachtigende overtuigingen en gedachten.
– Hoe je lichaam een belangrijke signaalfunctie heeft en daarmee bijdraagt aan jouw groter levensplan.
– Hoe je een krachtig natuurlijke stroming in je leven kunt brengen om te creeeren en manifesteren zoals jij dat wilt.
– Hoe je een magneet wordt in het aantrekken van gezonde relaties, positiviteit en succes.

Alle sessies vinden face-to-face plaats en via Skype of telefoon. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, maak gebruik van het contactformulier.

.