In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek – per telefoon of Skype – zul je inzicht krijgen in wat ik voor je kan betekenen. Besluit je om verder te gaan, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een individuele sessie van 60 tot 150 minuten, voor een retraite (de ‘Intensive’) of voor een groepswerk. Voor een intakegesprek kan je contact met mij opnemen via het contactformulier.

De sessies zijn geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en vinden plaats via:
– Online, via Skype of chat
– Op locatie
– Telefonisch

De Intensive’ is ook geschikt voor vrouwen en mannen in alle leeftijden en vindt face to face plaats op een locatie die wij samen hebben afgesproken. Dat is mogelijk in Nederland of in het buitenland. In Nederland ben ik werkzaam in Rotterdam, Landsmeer, Amsterdam en in Soest. 

De tarieven
De tarieven worden bepaald naar aanleiding van de vorm ondersteuning die je kiest. Afspraken kunnen kosteloos gewijzigd worden tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende afspraak, daarna worden de kosten in rekening gebracht.

Voor ondernemers en zzp’ers is mijn begeleiding aftrekbaar. Ben je particulier, vraag dan jouw werkgever, het UWV of een PGB verlener om een ​​persoonlijke en/of zakelijke coaching voor je te vergoeden.

‘ Lees de testimonials ‘

Ik maak graag kennis met je!