Ontvang een gratis hartmeditatie

  • 21 december 2018

Hartmeditaties stellen je in staat om helder te kunnen weten, voelen, horen en zien. Door deze meditatie te ondergaan, raak je hoger afgestemd. Je zult ontdekken dat je gemakkelijker kunt onderscheiden wat wel en niet belangrijk voor je is. Je voelt je energieker, lichter en vrijer in je geest en lichaam. Door een hartmeditatie herinner je je, hoe je in situaties gelijkmoedig en vredig kunt blijven. Het wordt doorgaans gevoeld als een helende en verrijkende ervaring.

Ik wil de hartmeditaties graag verspreiden, omdat ze heel waardevol blijken te zijn voor velen. Ik bied deze daarom tijdelijk gratis aan, ter kennismaking. Wil je een hartmeditatie ervaren, dan kun je dit laten weten via onderstaand formulier. Ik faciliteer de meditaties op afstand. Vanuit huis kun je de ervaring opdoen.

We komen samen op een afgesproken tijdstip. Via Skype of chat openen en sluiten wij de meditatie. Fijn om je te ontmoeten. Heb je vragen, neem dan gerust contact op via dit formulier of via info@all-of-life.nl

error: Content is protected !!