Zo’n mooie doorbraak ervaren in mijn energie stroom en ruimte biedend aan mijn innerlijke power. Dank voor je support, het aanspreken op mijn verantwoordelijkheid en innerlijke kracht.

Roza Roos
Sandra is een dierbare collega die feilloos de ‘rimpeling’ ziet en voelt. Dat wat er aan schort, dan wel niet vrijelijk stroomt neemt zij waar vanuit een dusdanige helderheid, waardoor je als je ervoor open staat heel snel kunt groeien in proces en bewustzijn. Ze heeft de gave om mensen bewust te laten worden maar ook op een level te krijgen waarin het wel stroomt of waar het congruent is aan ‘de’ waarheid. Dit maakt dat ik graag met Sandra werk.

Mona
Ik heb je leren kennen als een uiterst zorgvuldig en afgestemde professional, die razendsnel tot de kern komt. Jouw gereedschap is je haarfijne intuïtie en diepgaande kennis van de mens en zijn mentale & emotionele processen. In je werkwijze ben je zacht sturend en helder in het verwoorden van hetgeen je waarneemt. Je slaat een solide brug tussen de ‘normale’ en ongeziene wereld en vertaalt dat naar praktisch advies en handvatten waarmee ik direct mee uit de voeten kan. Dankjewel!

Marian van Noort
De afgelopen paar jaar ben ik op verschillende manieren geholpen. Soms liggen de thema’s heel diep verzonken in het onderbewuste, en soms ligt het wat meer aan de oppervlakte van mijn bewustzijn. Ik ervaar dat de meest waardevolle doorbraken aan stukjes die ik herontdek aan mezelf te vinden zijn op de plekken waar ik het minst graag kom. Veel van deze stukken wil ik het liefst heel rationeel benaderen, maar dat gaat niet altijd. De uitnodiging terug naar het gevoel is een proces waarin ik heel veel aan onze sessies heb gehad, en wanneer ik het gevoel noem, bedoel ik handelen met werkelijke aandacht. Voor mij is dit een hele waardevolle investering in mezelf, iets wat beslist geen haast heeft. Maar wel iets waar ik elke keer naar uit kijk. Ik kan dit proces benaderen met een plan, met ijverigheid, maar ik zou zeggen benader het met overgave en enthousiasme!

Robin Veth
Curious about what an “Access Bars” treatment would do for me, the sessions turned out to be much more comprehensive. I have felt Sandra’s wide range of skills and unique style of coaching. The resulting growth inside me, made me more open and receptive. I feel very grateful that I can now integrate healthy feedback in my daily life with ease.

Lin Ye Zhang (Chris)
Het raakte precies de kern en zette mij terug in mijn kracht. Ik blijf nu dichtbij mijzelf en kan nu met een meer heldere blik communiceren en concreter voelen en aangeven wat ik wel en niet wil. Ik heb weer zin om doelen te stellen en heb minder behoefte om de toekomst te controleren, maar meer in het Hier en Nu te leven. Ik ben je zeer dankbaar en blij dat ik dit heb mogen ervaren en dat jij mij hierin zonder oordeel en met toewijding hebt begeleid.

Regillio van der Vloot
You are a dedicated and skilled woman with sharp observation and a very high sensitivity; qualities that you can use widely in your work. You work with respect and great care, which I felt strongly in your loving communication before, during and after the sessions. During the coaching and healing you are capable to tune in to my personal wishes and what is needed. After the sessions I left with valuable insights and trust. We could all use some light on our path in life and you have light in abundance! With much Gratitude, Serena du Bois

Serena du Bois
When I came for a session, I was at a turning point in my life. Sandra welcomed me into her healing space with such grace, presence and love. No spoken words were needed just pure presence and love. When I received her healing I felt so safe and the energies where vibrating on a such a high level. She is not only a healer but a sister in action. She truly cares and she is an angel to me. Her selfless and pure essence melts me and inspires me and makes me want to work deeper on the feminine aspect. I am lucky that I met her and I can highly recommend her as a healer and as an intuitive guide.

Sif Yraola
Ik had problemen met migraine aanvallen had. Via gesprekken en behandelingen heb ik nu de kracht om, wanneer ik een migraine aan voel komen, deze te laten afvloeien. Ik heb zelfs geen migraine aanvallen meer en mijn medicijnen zijn dus ook niet meer nodig. Waar ik ook erg dankbaar voor ben, is dat ik van binnenuit kan voelen dat ik er mag zijn op deze wereld. En als laatste, en voor mij een totaal onverwachts effect, is dat mijn smaak (proeven van eten) sterk is toe genomen.

Karel Goudriaan
Some changes on my personal and professional path didn’t go as expected and her insight and guidance got me right back on track. She really knows and just feels what I was seeking for and what I needed. It didnt feel like a ‘textbook’ approach and she really tried to connect with me and she did. Listening, no judgement and identifying my needs. Eyeopening and guiding me towards finding solutions on my own. It’s a beautiful and challenging journey.

Kwok-Leung Tsang
De sessie was magisch, ging straight naar de kern, was concreet, down to earth. Als gezin zit je soms in een dynamiek en zijn er blinde vlekken. Dat is helemaal niet erg, maar het is reuze waardevol als een derde meekijkt én praktische tips geeft waar je als heel gezin mee verder kan. Als ouder werkelijk openstaan is absoluut belangrijk om samen een veld van liefde en waarachtigheid te creëren waarin alles op tafel kan komen. Sandra legde op heel liefdevolle wijze contact met iedereen. Met betrokkenheid luisterde ze naar de zoon, die haar van alles vertelde op zijn manier. We hoorden wat hem bezighield, wat zijn zorgen en angsten waren en wat hij ons probeerde te vertellen. Zorgvuldig mocht ze steeds een beetje meer van hem weten. Een mooi voorbeeld: Ze hoorde dat hij dingen inslikte. Haar vaag aan hem was: Wat wil er dan zo graag gezegd worden. Een ander voorbeeld met betrekking tot een patroon en gewoonte. Ze vroeg hem: wat wil je met dit patroon ervaren. Met deze vragen kregen we hele diepe en rake antwoorden. Ook gaf zij ons als ouders tips voor onszelf en hoe wij hem zouden kunnen ondersteunen. Ze voelde mee in wat bij ons hele gezin paste. Als ouders voelden wij ons gezien. Sandra’s tips waren raak en soms confronterend, maar liefdevol, zorgvuldig en in afstemming gebracht. Ze maakt contact met ieders ziel, persoon, het gezin als geheel en het grotere veld. Dat maakt dat ze alle lagen raakt. Al in het moment zelf heelde en transformeerde er voelbaar veel bij een ieder. De dag erna noemde de zoon dingen die een direct vervolg waren op de sessie. Dat was voor ons een teken dat de sessie zijn werking deels al had gedaan. Nog zonder de praktische tips is er veel voelbaar veranderd. En de tips versterken het verhaal. Ik vond het een unieke ervaring!

Opvoeder zoon
Graag wil ik je vertellen wat jouw hulp voor mij heeft betekend. Je liefde en subtiliteit zijn ongekend. Het was een vreugde om door jou te worden geholpen. Elke sessie was een verrassing, maar altijd steunend en versterkend. Je bent op zoveel terreinen deskundig, en je navigeert vloeiend naar alle methoden en inzichten die je tot je beschikking hebt. Heel inspirerend. Je praktische aanwijzingen en oefeningen zorgden ervoor dat ik zelf verder kon tussen de sessies door. Ik kon jou mijn vertrouwen geven. Het samenwerken met jou heeft licht en verbinding teruggebracht in mijn leven. Ik ben je heel dankbaar. Heel veel goeds gewenst, Klaar

Klaar Hooyman
I’ve noticed my thinking is clearer and I’m easily able to avoid other people’s dramas when they go off around me. Sandra has also done some sessions distantly via Skype with one of my adult children who has a vision impairment and is legally blind. My son says he has no anxiety nor fears anymore about whether or not he will lose the rest of his vision. These fears were driving his life before; now he is free to engage with life from a space of trust and love again. I am so grateful to you Sandra for all these gifts you have shared with me and my family. They are life changing.

Jen Truran
Ik kwam voor een coaching en tevoren zei mijn innerlijke stem dat het heel mooi zou worden. Ik wist nog niet waarom maar het klopte als een bus. Ik had last van enkele pittige blokkades. En ook al heb ik de laatste jaren grote stappen gezet om steeds meer vanuit mijn essentie te werken, dan nog merkte ik dat ik mezelf ergens nog tegenhield.

Haar stijl spreekt me sterk aan. Relaxed, en toch scherp; liefdevol en to the point, alles waarnemend. Ik voelde me volstrekt veilig en op mijn gemak. Ze las mijn energie erg goed, kon snel zien welke potentie er in mij zit. En ook welk patroon me nu remt. Ze benoemde iets wat nog nooit iemand zo gezien of benoemd had. Ik besloot daar helemaal in te zakken, en toen opende ik in feite al een belangrijke poort in mezelf en kwam ik in een andere, diepere staat.

Vervolgens ging de sessie verder waarbij ik het grootste deel op de behandeltafel lag. Via aanraking van specifieke punten, zoals achter de oren, buik en voeten kon Sandra heel goed blokkades laten wegvloeien. Het meest bijzondere vind ik dat er tegelijkertijd iets heel moois geactiveerd werd in me. Iets wat ik wel ken, maar niet altijd toelaat, vaak meer onbewust. En dat is simpelweg het gegeven dat ik een puur wezen ben vol levensenergie. Dat heb ik in mezelf weer heel sterk ervaren.

Wat een cadeau. En wat maak ik me nog druk om eigenlijk niets, om mentale dingen. Terwijl het pure genieten zo dichtbij is. De pure levensvreugde, in ons lijf en ziel… Ik voel me sterk bevrijd. Niet alle issues zijn weg maar ik voel veel meer ruimte en voldoening.

Marnix Lamers
You have to loose yourself in order to find yourself”, came to me as a phrase that would clearly explain the life phase I was in. Those times required me to face a tremendous challenge.. getting to REALLY know myself. Sandra provided me the guidance and support I needed to explore myself with compassion, gentleness, honesty and love. Such exploration gave me the insight to free myself from mental, physical or spiritual barriers. When oneself is free of constrains the sky is the limit!

Guillermo Riojas
Sandra heeft mij tijdens individuele momenten begeleid naar een hoger niveau van bewustzijn. Met haar sessies weet ze technieken toe te passen die me verder hebben gebracht op mijn levenspad. Het voelde alsof ze naast me wandelde tijdens de momenten dat we samen werkten. Vol warmte, liefde, puurheid, diepgang en veiligheid.

Arinda Hoffland
Sandra has a unique feminine quality that is compassionate and non-judgemental. My experience with her felt safe and nurturing allowing me to release fearful feelings with ease. During my treatments with her I dealt with life issues under the surface that were blocking my higher potential and as a result I feel more free to express my authenticity and soul purpose. Thank you Sandra! Your gifts are truly appreciated.

Teahna Kaiee
After many years of psychotherapy, I was surprised to see how quickly we arrived to the core of my problems.

Willy
Door samenwerking en periodieke collegiale afstemming heb ik Sandra leren kennen als een persoon die vanuit liefde en oprechte interesse met mensen aan de slag gaat. Door deze houding is zij in staat om mensen het vertrouwen te geven om zich te uiten over wat hen het meest raakt. Doordat Sandra meerdere methodieken beheerst kan zij individueel met de client aan de oplossingen werken. Haar open en liefdevolle houding maken haar een succesvol coach en begeleider van mensen.

Richard Brouwer
When I met Sandra, she immediately struck me with her totally balanced way of being. I didn’t really have a specific question for her, yet Sandra intuitively knew what I needed, I didn’t need to ask at all. She gave me clarity on an issue I had been struggling with for a while and totally reassured me it was going to be all right. She gave me peace of mind and helped me find trust in letting things take their own course.

Isabelle Peper
You know the feeling, when you just don’t feel like you and every time you think about the future you feel uncertain and maybe a bit afraid? That’s how I felt when I met Sandra first time. Our first meeting was maybe just too short and I could not relax totally, but she discovered many areas that I knew I have to work on, she showed me my childhood traumas and I indeed felt like naked! Because I felt we had much more to discover and work on, we met 4 times more. In our meetings, I discovered my potentials, on what should I focus in the future, we worked with the blocks that I have, touched the areas of my boyfriend and my sick mom. I managed to connect with my Guide, the souls that accompany me through life. and I have to say it was the most AMAZING FEELING I have ever experienced in my life. I have to say that all the sessions we had have helped me to regain my trust in the future, and that I am on path that is leading me in right direction, and a feeling that I am not alone, I feel that I am again me, I trust that things are just right. And most important, I feel I have met you Sandra for a reason, our meetings made me ready to deal with the sickness of my mom and all the hard times that come with it! Thank you from the bottom of my heart, sending love

Alya Kers
De enige manier waarop ik ooit goed of geweldig kan zijn voor mezelf, bereik ik niet via mijn lichaam, maar via mijn geest. Met Sandra op zoek gaan naar je diepste Zijn is een beleving die ik iedereen van harte kan aanraden. Beleef een sessie of een open dialoog over bedrijfsconcepten. Ervaar de pure non dualiteit en een oordeelloos Zijn. Mijn creativiteit is in een flow geraakt waardoor ik in verbinding ben gekomen met gelijk gezinde mensen. Vertrouwen en samenwerken kregen een nieuwe betekenis voor mij wat heeft geleid en nog steeds leidt tot inspirerende processen. Niet meer overtuigen, geen moeten, maar één zijn, één worden met wat is, namelijk mijn innerlijke vrede.

Het herkennen van mijn eigen waanzin is, uiteraard, het ontstaan van mijn geestelijke gezondheid, het begin van mijn heling en transcendentie. Ik ben blij dat Sandra mij daarbij helpt.

Pieter Alberda
Ik ben erg blij dat Sandra mijn zoon individueel begeleidt heeft. Ze motiveert hem zo zelfstandig mogelijk te funktioneren en dat hij zijn eigen verantwoordelijkheid voor alles gaat nemen en dat hij zelf de regie krijgt over zijn eigen leven. Over het algemeen vindt hij het erg moeilijk om bepaalde vaardigheden te oefenen en is hij gauw angstig.

De kwaliteiten van Sandra zijn een gezonde zelfreflektie en een grote gevoeligheid en geduld. Ze pakt door en is daarbij zorgvuldig en transparant.
Mijn zoon was door een aantal moeilijke gebeurtenissen even helemaal de weg kwijt en door de begeleiding en het contact met Sandra kreeg hij weer kennis en inzicht en bracht hem dat weer terug bij zichzelf. Ook toen er even een pauze kwam in de begeleiding vroeg hij uit zichzelf wanneer Sandra weer kwam. Mijn zoon is heel duidelijk met wie hij wel of geen contact wil en met Sandra was die klik er meteen. Voor mij was duidelijk dat ze hem heel goed aanvoelt en begrijpt wat hij nodig heeft en door haar manier van optreden (liefdevol, hartelijk en rustig,zeer fijngevoelig) zijn enthousiasme weet te wekken voor wat dan ook.

Mijn zoon zegt zelf over de begeleiding met Sandra: Dat ik zelf verantwoording kan leren dragen, dat vind ik het belangrijkste wat ik leer. De begeleiding van Sandra heeft mij veel inzicht gegeven en goed op weg geholpen. Ze weet in korte tijd tot de kern te komen en haar advies over de stappen die ik kan nemen heeft mij zeer geholpen.

Sandra is een warme, heel gevoelige en professionele vrouw. Ik dank haar voor haar ondersteuning.
Kortom, ik kan Sandra van harte aanbevelen voor het begeleiden van mensen individueel. Ze heeft veel ervaring zowel met volwassenen alsook met kinderen, maar ook in diverse settings, bv. groepsbegeleiding.

Caroliene Izerlooij
I experienced the entire session as a very comfortable and relaxing journey through my inner worlds. It seemed that questions were identified that I had occupied my mind for the last month. These were all questions that had to do with my relationship with the sacred feminine or my own feminine, sensitive, intuitive and emotional sides and my relationship to it in others, especially my mother and my new love. That which was essential for me was flawlessly was recognized.

Daniel Waterman
Het was zo fijn je ontmoet te hebben, op zoek naar mijn innerlijke kind ‘kleine rolf’. Dank je wel voor je fijne en mooie bijdrage en begeleiding. Het gaf mij mooie inzichten en liet mij nog meer zakken in mijzelf, en in de verbinding komen met mijzelf. Dank je wel voor het vertrouwen en de mooie verbinding. Dankbaar.

Rolf Stikvoort