Doe het bewustzijn en de methode op om jezelf in een groter potentieel te ervaren in de training: ‘In co-creatie met de Bron.’

Deze training leert je een methode waarbij je eenvoudig tot verstilling komt en af kunt stemmen op je hoger weten en voelen.

Deze training helpt je om een krachtig natuurlijke stroming in je leven te brengen om te creeeren en manifesteren zoals jij dat wilt. Grote kans dat je zult gaan ontvangen wat je ten diepste verlangt.

Er is vast meer mogelijk voor jou! Misschien kun je meer zichtbaarheid geven aan je potentieel. Ik nodig je uit om nieuwe ervaringen op te doen en je bewustzijn te verruimen tot veel meer dan je dacht te zijn of wat mogelijk is in je leven. Wat wil er in essentie door jou gezien, gehoord, gevoeld en gecreeerd worden? Wil je een meer liefdevolle benadering naar jezelf en je leven manifesteren en patronen loslaten die niet meer bij je passen? Wil je meer in overvloed leven m.b.t. gezonde relaties, gezondheid, financien? Hoe kun je al jouw mogelijkheden benutten om datgene te realiseren wat jij verlangt?

Je bent welkom om aan te sluiten in deze training, wanneer je wilt ervaren onder meer:
– Wat jouw groter creatief en hoger bewust vermogen is.
– Hoe je met een eenvoudige methode een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning kunt realiseren.
– Wat jouw essentiele verlangens, passies en doelen zijn.
– Hoe je ondermijnende kernovertuigingen en gedachten kunt omzetten naar bekrachtigende overtuigingen en gedachten.
– Hoe je lichaam een belangrijke signaalfunctie heeft en daarmee bijdraagt aan jouw groter levensplan.
– Hoe je energetica voor je kunt laten werken.

In deze driedaagse werken wij als groep, maar ook als individu. Je leert tools om zelfstandig verder te gaan na de training.

Individuele ondersteuning
Sessies zijn er voor jou wanneer je persoonlijke begeleiding wilt. Deze sessies vinden face-to-face plaats en via Skype of telefoon. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen via deze link: contactformulier.