Wataflow is een aquatisch lichaamswerk. Het is buiten een watermassage, een diepe, prachtige helende reis die je in staat stelt om te ontspannen en heldere inzichten te krijgen. Je leert verfijnd te luisteren naar je lichaam en innerlijke signalen. Emotionele, mentale en fysieke blokkades laten los. Trauma’s worden opgelost. De Wataflow is een dans in het water.

In een veilige en geleidelijke beweging leren je lichaam en geest wat een natuurlijke ontspanning en ademhaling is. Iedere sessie wordt vaak als een diepe wedergeboorte ervaren. Het ondersteunt je om zelfverzekerd, gecentreerd en in vrijheid in het leven te staan. Een Wataflowsessie helpt je met vragen op het gebied van: liefde, innerlijke vrede, veiligheid, macht / onmacht, intimiteit, grenzen, overgevoeligheid, talent en carriere, geld, lichaam en gezondheid, relatie​s​, studie, persoonlijk en zakelijk leiderschap, zielsbestemming, zingeving en spiritualiteit. Iedere sessie is op maat gemaakt en een unieke ervaring. Wataflow wordt uitgevoerd in een één-op-één water sessie in een (verwarmd) zwembad, meer of zee. Je drijft grotendeels op het water.

In een sessie beweeg, rek en masseer ik je lichaam. Door het water en de bewegingen, schakelt je denken als vanzelf uit en ontspant je lichaam. Ik kijk naar de subtiele veranderingen, welke in je gaande zijn. Samen creëren wij een veilige ruimte waarin je jezelf kunt ervaren. Een Wataflowsessie duurt doorgaans 1,5 tot 2 uur. Een groot deel hiervan brengen wij in het water door. Daarnaast is er ruimte voor vragen en delingen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, nodig ik je uit om het contactformulier in te vullen via deze link: contactformulier.